ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24/07, ο κύκλος επαφών του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Την Παρασκευή 24/07, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενημέρωσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα ζητώντας παράλληλα τις προτάσεις τους.

«Σταθερή επιδίωξη του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης αποτελεί η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και ο γόνιμος διάλογος», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
 
Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει τις διπλωματικές της κινήσεις καθώς τις τελευταίες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
 
Πηγές του ΓΕΕΘΑ, πάντως, διευκρινίζουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή τουλάχιστον μέχρι τις 2 Αυγούστου όταν και εκπνέει η τουρκική NAVTEX, παρακολουθώντας τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων στην περιοχή.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top