Αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη περιοχή το Πουρνάρα

Αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη περιοχή το  Πουρνάρα

Με διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου, το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη τοπική περιοχή από την ψώρα.

Συγκεκριμένα, στο διάταγμα το οποίο δημοσιεύεται σήμερα αναφέρεται ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται από το άρθρο 4 του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, Κεφ. 260 αποχαρακτηρίζει ως μολυσμένη τοπική περιοχή από τη ψώρα το χώρο που καταλαμβάνει το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, Τεμάχιο 143 (μέρος), Τμήμα 10, Φ/.Σχ.: 2-221-392 με Αρ. Εγγραφής: 0/17316 στην Κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς»

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE