ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεοφυτίδης: «Φταίνε και ποδοσφαιριστές… Πρέπει να σταματήσουμε τους θεατρινισμούς» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Νεοφυτίδης: «Φταίνε και ποδοσφαιριστές… Πρέπει να σταματήσουμε τους θεατρινισμούς» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τις καταγγελίες για τα συμβόλαια: «Δεν είναι κάτι καινούργιο και δεν αφορά τα διπλά συμβόλαια. Όταν κάποιος πάει να υπογράψει συμβόλαιο, για να είναι έγκυρο, πρέπει να είναι σε τρία αντίτυπα και να έχει υπογραφή του προέδρου, του γενικού διευθυντή και του ποδοσφαιριστή. Οι παράγοντες βάζουν τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν φωτογραφίες και υπογράφει ο πρόεδρος ή ο γενικός διευθυντή. Η ομάδα κρατά το συμβόλαιο. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογραφή, είτε του προέδρου, είτε του γενικού γραμματέα είναι άκυρο, αφού δεν το δέχεται η ΚΟΠ. Τα μέλη μας νομιζόμενοι πως όλα είναι καλά, δουλεύουν στην προετοιμασία, βγαίνει ένας τραυματισμός και έρχεται ο πρόεδρος και του λέει να πάει στο ΓΕΣΥ για την εγχείρηση που πρέπει να περιμένει πέντε μήνες. Του λένε ότι δεν μπορούν να τον πληρώνουν λόγω του τραυματισμού».

Δεν φταίνε και οι παίκτες για αυτό;
 «Βεβαίως και φταίνε. Πρέπει να είναι προσεχτικοί. Βρήκαμε και συμβόλαια που ήταν κατατεθειμένα με 13 ευρώ. Πρέπει να έχουν το νου τους. Με την παρούσα κατάσταση πήγαμε 15 χρόνια πίσω».

Για τις ώρες διεξαγωγής των φιλικών αγώνων:
 «Πρόσφατα κάποιοι μεγαλοπαράγοντες έκαναν τους υπέρμαχους της υγείας των ποδοσφαιριστών. Οφείλουν να διεξάγουν φιλικά σε ώρα με θερμοκρασία κάτω των 32 βαθμών. Όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι για την υγεία, σήμερα ξέχασαν τα πρωτόκολλα της υγείας. Κάποιοι με κατηγορούσαν ότι τα γήπεδα είναι αχούρι και έλεγαν ότι πρέπει να προφυλάξουμε τους ποδοσφαιριστές. Μετά τη διακοπή έκαναν καμπ στα γήπεδα τους. Ο καθένας βλέπει το συμφέρον του. Πρέπει να σταματήσουμε τους θεατρινισμούς και αναφέρομαι στον Υπουργό Υγείας. Ήταν παρόν στο Προεδρικό. Τι άλλαξε τώρα με την απομόνωση του ατόμου και όχι της ομάδας, όπως έλεγαν τότε; Είχαμε πολιτικές κατευθύνσεις. Δεν διαφωνώ με το πρωτόκολλο. Απλά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν ένα μήνα. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα μας, αφού ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές ελεγχόμενοι και δεν είχαμε εισαγόμενα κρούσματα. Αυτό που έγινε στο Προεδρικό, ήταν μια καλοστημένη θεατρική παράσταση για να δικαιολογήσουμε την απόφαση στην UEFA».

Τηρείται στα φιλικά το πρωτόκολλο;
 «Δεν είμαι αρμόδιος για να γνωρίζω. Εμείς ενημερώσαμε τους ποδοσφαιριστές μας να είναι προσεχτικοί».

Για τις ιδιωτικές ακαδημίες:
 «Γίνεται μια ξεκάθαρη προσπάθεια διάλυση ιδιωτικών ακαδημιών. Και ο πιο βλάκας, μπορεί να το καταλάβει αυτό. Ενημερώσαμε την FIFPro, γιατί έχουμε τις αμφιβολίες μας για αυτό. Αφορά περισσότερο τους γονείς».

Διαβάστε επίσης: 

Ανακοίνωση ΠΑΣΠ: «Ποδοσφαιριστές (και κηδεμόνες): ΠΡΟΣΟΧΗ στα συμβόλαια»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

 

The post Νεοφυτίδης: «Φταίνε και ποδοσφαιριστές… Πρέπει να σταματήσουμε τους θεατρινισμούς» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top