Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή…

Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή…

Σε ηλικία 70 ετών απεβίωσε ο τύφλος φίλαθλος της ΑΕΛ, Τάσος Ζήνωνος.

Παρότι δεν έβλεπε, μέχρι πριν μερικά χρόνια, αντιλαμβανόταν πολλά πράγματα, από την εξέλιξη των αγώνων της αγαπημένης του ΑΕΛ.

Μάλιστα δε, στη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΑΕΛ το 2012, ο Τάσος Ζήνωνος ανέβηκε στη σκηνή και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στον αέρα (κεντρική φωτογραφία).

Η κηδεία του Τάσου Ζήνωνος είναι την Τετάρτη (29-07-2020) ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

The post Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE