Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή…

Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή…

Σε ηλικία 70 ετών απεβίωσε ο τύφλος φίλαθλος της ΑΕΛ, Τάσος Ζήνωνος.

Παρότι δεν έβλεπε, μέχρι πριν μερικά χρόνια, αντιλαμβανόταν πολλά πράγματα, από την εξέλιξη των αγώνων της αγαπημένης του ΑΕΛ.

Μάλιστα δε, στη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΑΕΛ το 2012, ο Τάσος Ζήνωνος ανέβηκε στη σκηνή και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στον αέρα (κεντρική φωτογραφία).

Η κηδεία του Τάσου Ζήνωνος είναι την Τετάρτη (29-07-2020) ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

The post Έβλεπε την ΑΕΛ με τα ΜΑΤΙΑ της ψυχής του! Έφυγε από τη ζωή… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE