ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Αγίας Νάπας: Στήριξη στη Παιδική Λέσχη ΣΚΕ Αγίας Νάπας

Δήμαρχος Αγίας Νάπας: Στήριξη στη Παιδική Λέσχη ΣΚΕ Αγίας Νάπας

Στήριξη στην Παιδική Λέσχη του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού «ΣΚΕ» του Δήμου Αγίας Νάπας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου.  

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Παιδική Λέσχη του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (Σ.Κ.Ε) Αγίας Νάπας που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, ενημερώθηκε εκτενώς από την Πρόεδρο Ελλάδα Πιτσιρή και τα μέλη του Συμβουλίου για το κοινωνικό έργο που παράγει η Λέσχη αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τη λειτουργία της. Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε επίσης στις εγκαταστάσεις του ΣΚΕ και συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί".

Ο κ. Ζαννέττου «εξέφρασε ευχαριστίες την Πρόεδρο και τα μέλη του ΣΚΕ για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν αλλά και για την εθελοντική τους προσφορά, έτσι ώστε η Λέσχη να λειτουργεί για χρόνια με επιτυχία και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί όσων θεμάτων για τα οποία ενημερώθηκε και πως το Συμβούλιο του Σ.Κ.Ε θα έχει τη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η Πρόεδρος του ΣΚΕ Ελλάδα Πιτσιρή «ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψη και την κατανόηση που έδειξε όσον αφορά τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέσχη αλλά και για τη στήριξή του. Σημείωσε ακόμα ότι για να καταφέρει η Λέσχη να συνεχίσει το μεγάλο κοινωνικό της έργο προς τα παιδιά και τους γονείς τους, πρέπει να τύχει τόσο ηθικής όσο και οικονομικής στήριξης, όχι μόνο από το Δήμο Αγίας Νάπας αλλά και από όλους του τοπικούς φορείς».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top