ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάκη: «Πολλά λεφτά ξοδεύονται και περιμένουμε πολλά από αυτούς…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Βάκη: «Πολλά λεφτά ξοδεύονται και περιμένουμε πολλά από αυτούς…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Τα πράγματα μένουν όπως τα ξέρουμε με το 33% για το θέμα φιλάθλων στα γήπεδα, αν δεν αλλάξει κάτι με την πανδημία. Θέλουμε να έχουμε καλή επικοινωνία με την υπηρεσία του κράτους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στόχος είναι να πάμε από το 50% στο 100% των φιλάθλων στα γήπεδα».

Για το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων που στηρίχθηκε η απόφαση; «Το θέμα με τους φιλοξενούμενους αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις εξέδρες και το ποσοστό φιλάθλων που θα πρέπει να έχει μια  ομάδα στους αγώνες της. Εάν μια ομάδα δεχθεί φιλοξενούμενους θα πρέπει μια από τις κερκίδες του γηπέδου να είναι μόνο γι’ αυτό. Έστω και ένας οπαδός από την αντίπαλη ομάδα να μεταβεί στο γήπεδο, τότε υποχρεωτικά μια κερκίδα θα είναι μόνον γι’ αυτόν. Άρα θα μειωθεί ο αριθμός των ατόμων, για την γηπεδούχο ομάδα και δεν θα μπορεί να φιλοξενεί τον αριθμό που επιθυμεί με βάση πάντοτε το ποσοστο του 33%».

Με το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν αγώνες της UEFA στην Κύπρο τι γίνεται; «Εχουμε τις θέσεις μας στην UEFA. Η Κύπρος είναι μια χώρα που μπορεί να δεχθεί από άλλες χώρες αφίξεις ομάδων. Της απαντήσαμε χθες θα δει τι θα γίνει με την κλήρωση και θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα γίνουν αγώνες στην Κύπρο. Αλλάζουν τις αποφάσεις τους κάθε βδομάδα, λόγω της κατάστασης. Αυτό είναι τερράστιο θέμα, είναι δύσκολο, υπάρχουν πολλά εμπόδια , όμως, η UEFA προσπαθεί να κάνει το καλύτερο».

Για την διαιτησία και το κόστος το οποίο θα συνεχίσει να πληρώνει η ΚΟΠ; «Το κόστος είναι τερράστιο το οποίο καλύπτει η Ομοσπονδία, το κόστος είναι σημαντικό, κυρίως για τις μικρές ομάδες».

Για το θέμα της διαιτησίας; «Η διαιτησία πρέπει να είναι σωστή, εγώ λέω ότι το στοίχημα είναι πάνω στην διαιτησία πως δηλαδή να κερδίσουν τους φιλάθλους και να δείξουν ότι είναι σωστοί, θα πρέπει να το δείξουν με τις αποφάσεις τους. Πολλά λεφτά ξοδεύονται και περιμένουμε πολλά από αυτούς. Είναι στα πόδια τους. Να εφαρμόζουν τους κανονισμούς με τον τρόπο που τους διδάσκουν. Θα προσπαθήσουμε να δούμε με τους εκπαιδευτές και πως να ξεπεράσουμε αυτό το θέμα».

Η κάθοδος ξένων διαιτητών μπορεί να επανέλθει στο τραπέζι; «Εξαρτάται από τους διαιτητές, αυτοί θα δείξουν αν είναι σωστοί. Αν σε όλα τα παιχνίδια κερδίσουν τους φιλάθλους τότε δεν θα έχει κάποιον που να θέλει ξένους διατητές. Επείδη είναι επαναλαμβάνομενο αυτό, οι διαιτητές πρέπει ενα αποδείξουν από την αρχή και παρατεταμένα την αξία τους.

Για την επιτροπή διαιτησίας; «Δεν θέλω να πω κάτι, θα έχουμε ανακοίνωση σύντομα, ίσως και εντός της βδομάδας».

The post Βάκη: «Πολλά λεφτά ξοδεύονται και περιμένουμε πολλά από αυτούς…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top