ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο παίκτης της Αραράτ που θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ την Ομόνοια για τρίτη φορά – Τι έκανε στις προηγούμενες δύο ΜΑΧΕΣ

Ο παίκτης της Αραράτ που θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ την Ομόνοια για τρίτη φορά – Τι έκανε στις προηγούμενες δύο ΜΑΧΕΣ

Ένας από τους παίκτες που είναι στο έμψυχο δυναμικό της Αραράτ Αρμενίας (αντιπάλου Ομόνοιας στον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) είναι ο Aleksandar Damčevski.

Παίκτης που τη σεζόν 2017-2018 ήταν στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Κύπρου, μιας και τον είχε αποκτήσει για εκείνη την περίοδο ο Ερμής Αραδίππου.

Ο Αλεξάνταρ Νταμτσέβσκι αντιμετώπισε εκείνη τη σεζόν δύο φορές την Ομόνοια, με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου.

Στο παιχνίδι του α΄ γύρου, με τον Ερμή Αραδίππου γηπεδούχο, η Ομόνοια έχασε με 2-1.  Ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι εκείνο αντικαθιστώντας τον Τσούμου στο 87ο λεπτό.

Στο παιχνίδι του β΄ γύρου, στο ΓΣΠ, η Ομόνοια (του Ιβάιλο Πέτεφ τότε) κέρδισε με 3-0.  Ο Νταμτσέφσκι ήταν στο βασικό σχήμα του Κώστα Καϊάφα (προπονητής τότε του Ερμή), όπου ο παίκτης είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα στο 60ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα του Ερμή στο παιχνίδι που έγινε 13-01-2018 στο ΓΣΠ με έναν εξ αυτών των νυν παίκτη της Αραράτ (είχε ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της Αρμενίας από το 2018 όταν έφυγε από τον Ερμή Αραδίππου), Aleksandar Damčevski

 

The post Ο παίκτης της Αραράτ που θα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ την Ομόνοια για τρίτη φορά – Τι έκανε στις προηγούμενες δύο ΜΑΧΕΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top