ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αποκλείεται «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Ενσούε!

Δεν αποκλείεται «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Ενσούε!

Επίσημα δεν λένε πολλά πράγματα στον Απόλλωνα για τον Εμίλιο Ενσούε. Πληροφορούμαστε πάντως, ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες ο Ισπανός αμυντικός να γίνει… Ρομπέρζ!

Με ποια έννοια; Όπως πέρσι το Καλοκαίρι, που ο Γάλλος αμυντικός εγγράφηκε στο ρόστερ την… δωδέκατη ώρα, ενδεχομένως να κάμουν τον ίδιο και με τον Ενσούε.

Μια προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να λογίζεται ως Κύπριος ο Εστεμπάν Σακέτι και να ανοίξει θέση για τον κατάλογο Α’.

Είναι θέμα χρόνου να πιάσει στα χέρια του το κυπριακό διαβατήριο ο Αργεντινός χαφ. Όμως, για να λογίζεται ως Κύπριος, θα πρέπει να γράψει επίσημη συμμετοχή με την Εθνική μας ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα τον καλέσει ο Βέλγος Ομοσπονδιακός Βάλεμ, για τους αγώνες που προγραμματίζονται αρχές Σεπτεμβρίου (αν και εφόσον πάρει την υπηκοότητα).

Να σημειώσουμε ότι ο Εμίλιο Ενσούε, λαμβάνει κανονικά μέρος στις δραστηριότητες της ομάδας, συνεχίζει να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του. Μόνο που δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια.

*Για την θέση που άνοιξε μετά την παραχώρηση του Σελίμοβιτς, θα εγγραφεί ο Ντέλετιτς ή ο άλλος ακραίος επιθετικός που θα έλθει.

The post Δεν αποκλείεται «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Ενσούε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top