ΝΕΟΤΕΡΑ για την ανακατασκευή του «Ηλίας Πούλλος» – Εξελίξεις με την Πολεοδομία

ΝΕΟΤΕΡΑ για την ανακατασκευή του «Ηλίας Πούλλος» – Εξελίξεις με την Πολεοδομία

Εδώ και αρκετό καιρό η Ομόνοια προανήγγειλε την πρόθεση της για ολική ανακατασκευή του προπονητικού της κέντρου, «Ηλίας Πούλλος» και όπως φαίνεται πλησιάζουν οι εξελίξεις όσον αφορά την εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου είχε αποκαλύψει στην Cablenet τον περασμένο Μάϊο ότι προτίθεται να δαπανήσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος» όμως ανέμεναν την έγκριση από την πολεοδομία.

Πλέον όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου την Παρασκευή 14 Αυγούστου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0 το Τμήμα Πολεοδομίας κάλεσε την Ομόνοια σε δημόσια ακρόαση για το «Ηλίας Πούλλος».

Παράλληλα ζητήθηκε από την Ομόνοια να κάνει και κάποιες επιπλέον ενέργειες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει όπως δήλωσε, και πλέον αναμένουν τον καθορισμό ημερομηνίας για την δημόσια ακρόαση γεγονός που θα αποτελέσει καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας.

The post ΝΕΟΤΕΡΑ για την ανακατασκευή του «Ηλίας Πούλλος» – Εξελίξεις με την Πολεοδομία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE