ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανησυχία Σωφρόνη για Μπένσοπ – Τι είπε για τους νεαρούς και η ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις μεταγραφές

Ανησυχία Σωφρόνη για Μπένσοπ – Τι είπε για τους νεαρούς και η ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις μεταγραφές

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Ήταν μία δυνατή προπόνηση. Με λυπεί αρκετά ο τραυματισμός του Μπένσοπ. Ήταν ο μοναδικός τραυματισμός στην προετοιμασία, που δεν προήλθε από χτύπημα. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Αύριο θα περιμένουμε για καλύτερη ενημέρωση. Δεν ρίσκαρε και βγήκε αμέσως, αυτό είναι καλό και ελπίζω να τον έχουμε σύντομα μαζί μας.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όμως, από εδώ και πέρα μετρούν τα αποτελέσματα, οι βαθμοί στο πρωτάθλημα και η πρόκριση στην Ευρώπη. Πρώτα θα παίξουμε με τη Δόξα, στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και μετά θα σκεφτούμε το παιχνίδι στην Ευρώπη, όπου στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και θα πάμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη. Όλα είναι πιθανά σε ένα παιχνίδι και το λάθος που θα κάνεις, δεν μπορείς τη φετινή χρονιά να το διορθώσεις».

Για τους νεαρούς, Σπόλιαριτς, Ψύχα και Μαλεκκίδη ανέφερε: «Η ομάδα έχει επενδύσει σε αυτούς τους παίκτες. Ήρθαν στην ομάδα με δική μου εισήγηση και βελτιώνονται. Σίγουρα όταν πάνε και κάνουν μία γεμάτη χρονιά, θα ανέβουν επίπεδο. Στόχος είναι να επιστρέψουν καλύτεροι. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Στις μικρές ομάδες πας για να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου. Γι΄ αυτό δώσαμε τον Μαλεκκίδη στην Καρμιώτισσα, για να έρθει πιο έμπειρος και πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Απόλλωνα, ότι αυτός που θα έρθει στην ομάδα, θα έρθει για να κάνει τη διαφορά, όπως οι Νταμπό και Ντιγκινί. Θέλουμε παίκτη που θα έρθει για να μας δώσει το κάτι παραπάνω από αυτούς που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους επιθετικούς που έχουμε και τον τρόπο που κινούνται. Πρέπει όμως να είμαστε πιο απαιτητικοί στο τελευταίο κομμάτι και να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για να έρθει ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Το πιο σημαντικό για όλους μας, είναι να ξεκινήσει η φετινή σεζόν και να ολοκληρωθεί. Είναι όλη μας η ζωή το ποδόσφαιρο και πρέπει να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα και να τελειώσει. Και να είναι φυσικά όλοι υγιείς».

The post Ανησυχία Σωφρόνη για Μπένσοπ – Τι είπε για τους νεαρούς και η ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις μεταγραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top