ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: Το 'ΔΗΚΟ' εξακολουθεί να έχει κλειστά τα αυτιά του - 'Δεν μπορούμε να θυμόμαστε όποτε θέλουμε την ΔΔΟ'

ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ: Το 'ΔΗΚΟ' εξακολουθεί να έχει κλειστά τα αυτιά του - 'Δεν μπορούμε να θυμόμαστε όποτε θέλουμε την ΔΔΟ'

"Το ΔΗΚΟ, με τον εγωισμό και την αλαζονεία που το διακατέχει, εξακολουθεί να έχει κλειστά και τα αυτιά και τα μάτια του", διαμηνύει ο Αλέκος Τρυφωνίδης, μέλος της νέας Πλατφόρμας που συγκροτήθηκε από τους αποχωρήσαντες.

Του Γιώργου Τάττη

Μάλιστα, όπως διεμήνυσε στο ThemaOnline, «οι 30 που αποχώρησαν, μπορεί να μην είχαν σημερινό αξίωμα όλοι, αλλά δεν έπαυαν να ήταν ενεργά στελέχη του κόμματος. Δεν θέλουν να τους δώσουν καμία αξία». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι αυτό αποδεικνύει και την αντιμετώπιση που είχαν πριν την αποχώρησή τους.

Σε ερώτησή μας για τον καυστικό λόγο που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν, η απάντηση ήταν πως αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να αποδείχθεί ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν είναι κάτι το μεγάλο, ούτε το ιδεατό. Οι πολιτικές παλινωδίες που επικαλούμαστε, πρέπει να αποδειχτούν μέσα από τις αλήθειες μας. Εξάλλου, «γιατί δεν απαντούν σε όλα τα επιχειρήματά μας ένα προς ένα», καταλήγει ο κ. Τρυφωνίδης.

Δεν παραλήφθηκε φυσικά, να ειπωθεί εκ νέου το επιχείρημα περί «πολιτικής απομόνωσης». Πρώτη προτεραιότητα, τονίζει, είναι «ο ρόλος της σύνεσης, της μετριοπάθειας, αλλά και της δημιουργίας συμμαχιών με πρόγραμμα που μπορεί να κυβερνήσει».

Όχι με οποιανδήποτε συμμαχία, αλλά σε «θέματα αρχών», επισημαίνει. Χωρις φυσικά να αρνείται ότι τόσο ο ρόλος του ΔΗΚΟ, όσο και της νέας πλατφόρμας που δημιουργείται, έπρεπε να είναι οι συνέργειες που οδηγούν σε συμμετοχή σε κυβέρνηση. "Είμαστε υπέρ της σύνθεσης, για ένα ισχυρό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Δεν θα είμαστε ουραγοί", καταλήγει.

Τέλος, στηλιτεύτηκε και πάλι η απομάκρυνση του ΔΗΚΟ από την διαχρονική του θέση στο Κυπριακό. «Δεν μπορούμε να θυμόμαστε όποτε θέλουμε την ΔΔΟ, βάσει των συνεργασιών που επιδιώκουμε," κλείνει.

Γιώργος Τάττης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top