ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έρχεται για την ΑΕΚ ο Χνιντ»

«Έρχεται για την ΑΕΚ ο Χνιντ»

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τυνήσιου στόπερ, Νασίμ Χνιντ, βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα. Έρχεται Ελλάδα για ιατρικά, μικρή διαφορά στο οικονομικό για τις δύο ομάδες.

Ξαφνικά… Νασίμ Χνιντ για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Ο 23χρονος στόπερ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Τυνησίας με την Σφαξιέν, φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό για τα στόπερ της Ένωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tunisienumerique» ο Νασίμ Χνιντ αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα την Δευτέρα ώστε να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει η ΑΕΚ να ανέβει λίγο στα χρήματα που προσφέρει, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα δίνει 600 χιλ. ευρώ και η Σφαξιέν ζητάει 800 χιλ. ευρώ. Διαφορά μικρή, που προφανώς μπορεί να καλυφθεί.

Από την ΑΕΚ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς για το κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που δεν προχωράει προς το παρόν του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Χνιντ έχει φέτος 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Τυνησίας, ενώ αποκτήθηκε από τη Σφαξιέν τον Γενάρη του 2015 όπου αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της Ζαρζίς. Είναι, επίσης, δύο φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Έρχεται για την ΑΕΚ ο Χνιντ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top