ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής (16/08) η Αντζέλ Ιωάννου, 14 ετών.

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.68μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μακριά, καστανόξανθα μαλλιά, με αποχρώσεις μπλε και πράσινου. Κατά την αναχώρησή της φορούσε πράσινη φανέλα, μαύρη μακριά φόρμα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε κόκκινη τσάντα.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE