Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»
Στη Λάρνακα βρέθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Φυτιρής, μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
.jpg)
Το τουρκικό σκάφος αν και είχε αποχωρήσει από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε σε περιοχή νοτίως του Καστελορίζου και κινείται με κατεύθυνση νοτιοδυτική και με ταχύτητα 4-5 κόμβων. Συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία, με τη δύναμη ωστόσο να είναι μειωμένη, καθώς η φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» αποχώρησε και βρίσκεται μαζί με το «Μπαρμπαρός», το οποίο διεξάγει έρευνες ανατολικά της κατεχόμενης Αμμοχώστου, όπως γνωστοποίησε χθες το τουρκικό υπουργείο άμυνας μέσω σχετικής ανακοίνωσης.
Σημειώνεται ότι η νέα τουρκική κίνηση γίνεται λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο στη Δομινικανή Δημοκρατία.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




