ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο Κίκη Φιλίππου για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη του Εθνικού – «Αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο…»

Σχόλιο Κίκη Φιλίππου για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη του Εθνικού – «Αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο…»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναφέρθηκε στο θετικό κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάστηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας και όχι μόνο.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικό σχόλιο: «Η θέση του σωματείoυ είναι πως το πιο σημαντικό είναι υγεία όλω. Εμείς ξεκινώντας φέτος για δύο μήνες έχουμε αλλάξει τα πάντα στ’ αποδυτήρια, καθημερίνα προστίθεται και κάτι. Υπάρχει τόση προστασία, όμως, αυτό το πράγμα δεν εξαρταται μόνο από τον αγωνιστικό χώρο ή στ’ αποδυτήρια. Όλοι μας έχουμε επαφές καθημερινά δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεχτικοί, δεν είναι αστείο τα πράγμα, όμως, δεν υπάρχει πανικός. Τηρούμε το πρωτόκολλο, αν θέλουμε να υπάρχει ποδοσφαιρο να το τηρούμε με ευλάβεια, έχουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς».

Πως προέκυψε το θέμα με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού
; «Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένιωθε αδιαθεσία και την επόμενη μέρα όταν πήγαν για πρόγευμα αντιλήφθηκε πως έχασε την γεύση και την οσμή. Μας πήρε τηλέφωνο, πήγε για το τεστ και βγήκε θετικό».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Σήμερα το πρωί όλοι πήγαν για τεστ. Μέχρι τις 18:00 θα έχουμε αποτελέσματα. Τώρα περιμένουμε συνεργείο απολύμανσης».

Για το οικονομικό που αφορά τα τεστ: «Είναι σοβαρό θέμα. Καθημερινά αλλάζουν τα δεδομένα. Πρέπει να το δούμε με την Ομοσπονδία, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Σίγουρα δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα γι΄αυτό».

Αρχίζει το πρωτάθλημα σε μερικέρες μέρες τι θα γίνει; «Θα αρχίσει το πρωτάθλημα και θα τελειώσει. Δεν νομίζω να υπάρχει παράγοντας που πιστεύει πως θα την βγάζαμε καθαρή. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να τηρούμε ότι πρέπει. Αν θεωρούμε πως θα έπρεπε να περιμένουμε, αλλιώς τα κλείναμε. Όταν ήρθε ο κορωνοϊός δεν γνωρίζαμε αυτά που γνωρίζουμε τώρα.  Κάποια πράγματα εξελίσσονται και θα είμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Σήμερα πέρασαν 50-55 άτομα από το τεστ, μιλάμε για 3000 έως και 3500 ευρώ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω να δούμε πως θα λειτουργήσουμε».

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΕΝΠ; «Το πιο σημαντικό είναι τα σημερινά αποτελέσματα. Εκεί, θα υπάρξει η θέση της Ομοσπονδία, και των σωματείων και θα ξέρουμε. Δεν μπορώ να πω από τώρα τι θα γίνει, πριν βγουν τα αποτελέσματα. Χθες δεν κάναμε προπόνηση, μας ειδοποίησε το Υπ. Υγείας, ούτε και σήμερα. Είναι εδώ που λέω, πως θα πρέπει να αλλάξει και κάτι στο πρωτόκολλο. Είναι λεπτό το ζήτημα. Είναι ένα πράμα που δεν είναι ορατό, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ας το αφήσουμε ως εδώ, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στο όνομα του παίκτη. Είναι σοβαρό θέμα, θα έχουμε επαφές με την Ομοσπονδία, και ο Θεός βοηθός. Το παν είναι η ψυχραιμία».

Διαβάστε επίσης: 

Παίζει θέμα ΑΝΑΒΟΛΗΣ και δεύτερου αγώνα της πρεμιέρας…

The post Σχόλιο Κίκη Φιλίππου για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη του Εθνικού – «Αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top