ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ΘΕΣΗ ο πρόεδρος για τα τεστ κορωνοϊού και τα έξοδα – «Αν συμβεί αυτό θα μπούμε μετά σε έναν φαύλο κύκλο…»

Πήρε ΘΕΣΗ ο πρόεδρος για τα τεστ κορωνοϊού και τα έξοδα – «Αν συμβεί αυτό θα μπούμε μετά σε έναν φαύλο κύκλο…»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Όλους μας προβληματίζουν, πρέπει να προχωρήσουμε στηριζόμενοι στην λογική και μέσα από τις κατευθυντήριες γραμμές των ειδικών. Όλα τα τεστ στην Νέα Σαλαμίνα θα γίνουν την Παρασκευή το πρωί. Προληπτικά έχουν γίνει κάποια, γι αυτούς κυρίως που ήρθαν από το εξωτερικό, νιώθω ότι είμαστε εντάξει».

Αυτή η κατάσταση μετά και το κρούσμα κορωνοϊού σας ανησυχεί;
«Μας ανησυχεί, όμως, δεν έχουμε επιλογές. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, δεν μπορουν ν’ αναβάλονται οι αγώνες, αν συμβεί αυτό θα μπούμε μετά σε έναν φαύλο κύκλο. Πρέπει αυτοί που έχουν κορωνοϊό να μπουν σε περιορισμό. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και αφού είναι υπό έλεγχο δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Σχετικά με το κόστος των τεστ;
«Είναι αρκετά ψηλό το κόστος για εμάς. Νιώθω ότι θα έρθει αρωγός η Ομοσπονδία, είναι 3 έως 4 χιλιάδες ευρώ την φορά και αυτά θα πρέπει να γίνονται συχνά. Πέραν από αυτά είναι τα γήπεδα και η απολύμανση, οι σημάνσεις και άλλα… Μπήκαμε σε έξοδα που άλλες χρονιές δεν είχαμε… Πρέπε να μιλησουμε για να δουμε πως να προχωρήσουμε».

The post Πήρε ΘΕΣΗ ο πρόεδρος για τα τεστ κορωνοϊού και τα έξοδα – «Αν συμβεί αυτό θα μπούμε μετά σε έναν φαύλο κύκλο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top