ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ κι ονειρεύονται! Θα ήταν ΑΦΥΣΙΚΟ να “έβγαζαν μάτια”…

Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ κι ονειρεύονται! Θα ήταν ΑΦΥΣΙΚΟ να “έβγαζαν μάτια”…

Αλίμονο να «έκαιγε καρδιές» η Ομόνοια μέσα στον Αύγουστο και μετά από μακρά περίοδο αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι πράσινοι κρατάνε την ουσία και φυσικά συνεχίζουν να ονειρεύονται να προχωρήσουν αρκετά στη διοργάνωση του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Μόνο που θα χρειαστεί να παίξουν ξανά εκτός έδρας, με τη Λέγκια στη Βαρσοβία αυτή τη φορά, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Η Αραράτ ήταν περίπου στο επίπεδο που περιμέναμε. Δεν ήταν ομάδα της πλάκας, αλλά ούτε και σύνολο που θα ζόριζε παρά πολύ την Ομόνοια.

Το πήγε με υπομονετική τακτική ο Χέννιγκ Μπέργκ, είπε στους παίχτες του να μην ρισκάρουν παρά πολύ και τους βγήκε. Έστω κι αν χρειάστηκε ο έξτρα χρόνος.

Το γκολ το έβαλε ο Τιάγκο, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η κάθετη πάσα του Μποτεάκ. Το μάθαμε μετά τον αγώνα, ότι ο Γάλλος ταλαιπωρούνταν από αμυγδαλίτιδα, γι’ αυτό και δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.

Σε ένα τόσο «ύπουλο» ματς, θα ήταν τρελός ο Μπέργκ, να μην ξεκινούσε τον Μποτεάκ, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ο Νορβηγός τεχνικός, αξιοποίησε –όχι στο έπακρο- τον καινούργιο κανονισμό για τις αλλαγές. Έκαμε 4 κινήσεις από τον πάγκο, καθόλου δεν μας ξάφνιασε ότι… επέλεξε και «πιτσιρικαρία».

Ο Κακουλής ήταν βασικός, έριξε τον 17χρονο Λοίζου και τον Τζιωνή, αλλά και τον πιο… έμπειρο Κούσουλο.

Μόνο ο Μίχαλ Ντουρίς έκανε επίσημο ντεμπούτο, από τους νεοφερμένους. Ο Σλοβάκος φορ φάνηκε μόνο στην κλασική ευκαιρία που βρήκε στο 53ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση που έφτιαξε η ομάδα.

Είμαστε σίγουροι, ότι στην πορεία, ο πρώην παίχτης της Ανόρθωσης, θα βοηθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, στην υπόθεση γκολ.

The post Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ κι ονειρεύονται! Θα ήταν ΑΦΥΣΙΚΟ να “έβγαζαν μάτια”… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top