ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι και εάν αναβλήθηκε το Εθνικός-ΕΝΠ, ίσως ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ και άλλα – Ποιοι αγώνες είναι «ΟΚ» για να γίνουν

Τι και εάν αναβλήθηκε το Εθνικός-ΕΝΠ, ίσως ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ και άλλα – Ποιοι αγώνες είναι «ΟΚ» για να γίνουν

Μετά την ανακοίνωση της ΚΟΠ για αναβολή του προγραμματισμένου αυριανού αγώνα Εθνικός – ΕΝΠ, ελέω των δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες της Αχνιώτικης ομάδας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ συνεχίζει τη συνεδρία της για να αποφασίσει το τι θα γίνει με τα γήπεδα που δεν έχουν ακόμη τη σχετική άδεια για καταλληλότητα τους για να μπορούν να διεξαχθούν παιχνίδια.

Από τη στιγμή που το πρόβλημα αδειοδότησης και είναι ακατάλληλα για την ώρα είναι «Αμμόχωστος», Τσίρειο, «Τάσος Μάρκου» και Δασάκι, τότε από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής μπορούν να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα, Πάφος FC – Ομόνοια, Ολυμπιακός – ΑΕΛ και Ανόρθωση – Ερμής.

Πρόβλημα και στον «αέρα» για να γίνουν είναι τα παιχνίδια Απόλλων – Δόξα και το Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε ψηφοφορία για το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, πέρα από αυτό που ήδη έχει ανακοινώσει, για αναβολή του, Εθνικός – ΕΝΠ.

Διαβάστε: 

Αναβολή ενός αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας – Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

The post Τι και εάν αναβλήθηκε το Εθνικός-ΕΝΠ, ίσως ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ και άλλα – Ποιοι αγώνες είναι «ΟΚ» για να γίνουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top