ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μας έπιασε ΟΛΟΥΣ στον ύπνο ο Μπεργκ – Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχόλια των Ομονοιατών για την ενδεκάδα!

Μας έπιασε ΟΛΟΥΣ στον ύπνο ο Μπεργκ – Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχόλια των Ομονοιατών για την ενδεκάδα!

Ο Χένινγκ Μπεργκ για ακόμη μια φορά μας έπιασε όλους στον ύπνο και παρέταξε μια ενδεκάδα με έξι Κύπριους και νεαρούς αφήνοντας στον πάγκο ηχηρά ονόματα.

Σαφώς και έπαιξε ρόλο το ματς της περασμένης Τετάρτης που πήγε και παράταση και σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό που έρχεται με Λέγκια, όμως ο Νορβηγός κόουτς αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν φοβάται να ρίξει στα βαθιά τους μικρούς.

Λούφτνερ, Μαυρίας, Λέζιακς και Βίτορ Γκόμες έμειναν στον πάγκο με τον 20χρονο Νικόλα Παναγιώτου να παίρνει θέση πλάι στον Λανγκ στην άμυνα.

Ο Κούσουλος πάει δεξί μπακ σήμερα, ενώ η μεσαία γραμμή δεν έχει ούτε Γκόμεθ, ούτε Γκόμες.

Ο 18χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους μαζί με τον 16χρονο (παρακαλώ) Κωνστανίνο Βενιζέλου είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή ενώ ο 17χρονος Λοΐζου και ο 19χρονος, Τζιωνής πήραν θέση στα δύο φτερά της επίθεσης!

Οι φίλοι της Ομόνοιας ξαφνιάστηκαν όπως και εμείς με τους περισσότερους να λένε… respect στον Μπεργκ για την κίνηση του, άλλους να ρωτούν αν είναι αστείο και γενικότερα τα σχόλια είναι… λίγο απ’ όλα.

Τα σχόλια των Ομονοιατών κάτω από την ενδεκάδα τα λένε όλα – Πατήστε στην ανάρτηση της Ομόνοιας και θα καταλάβετε:

The post Μας έπιασε ΟΛΟΥΣ στον ύπνο ο Μπεργκ – Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχόλια των Ομονοιατών για την ενδεκάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top