ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπόθεση Μαγκουάιρ: Νέα δεδομένα δίνουν διαφορετική διάσταση στο επεισόδιο!

Υπόθεση Μαγκουάιρ: Νέα δεδομένα δίνουν διαφορετική διάσταση στο επεισόδιο!

H υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ και των όσων συνέβησαν στη Μύκονο έχει αποκτήσει τεράστια έκταση και άπαντες προσπαθούν να καταλάβουν πως προκλήθηκε το περιστατικό που οδήγησε τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιτεθεί σε αστυνομικούς και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το Mykonos Voice, όλα ξεκίνησαν όταν Μαγκουάιρ δέχτηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας άλλων Άγγλων, που υποστήριζαν άλλη ομάδα στο Νησί και όχι την Γιουνάιτεντ. Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του Μαγκουάιρ που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο. Τότε, ο παίκτης της Μάντσεστερ «θόλωσε» και όρμησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να προκύψει μια γενικευμένη σύρραξη.

Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με πολιτικά ρούχα. Ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν όλοι στο αστυνομικό τμήμα.

Είναι αμφίβολο ακόμα αν πράγματι ο παίκτης επιτέθηκε σε κάποιον αστυνομικό όπως γράφτηκε, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέει το Mykonos Voic, ρώτησε ποιο είναι το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα.

Κάπως έτσι, προέκυψε παρεξήγηση με τον παίκτη να κατηγορείται για υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας των αστυνομικών.

Επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποί του (η Μάντσεστερ έστειλε αμέσως δικηγόρο αλλά ο ίδιος έχει προσλάβει τρεις Έλληνες), διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ξυλοδαρμό πρώτα από την βρετανική Sun και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη έχει κάποια σχέση με το συμβάν και ισχυρίζονται πως δεν απεικονίζει πουθενά και σε κανένα σημείο τον παίκτη.

Πηγή: sdna.gr

The post Υπόθεση Μαγκουάιρ: Νέα δεδομένα δίνουν διαφορετική διάσταση στο επεισόδιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top