ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξέχασε να ρίξει και ΜΠΗΧΤΗ για το περσινό πρωτάθλημα ο Χαμπουλλάς (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δεν ξέχασε να ρίξει και ΜΠΗΧΤΗ για το περσινό πρωτάθλημα ο Χαμπουλλάς (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Κυρίας κόντρα στον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τι είπε: 

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Να ευχηθώ σε όσους συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα καλό πρωτάθλημα. Μακριά από παρατράγουδα και βία. Με ευγενή άμιλλα και στα πλαίσια του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Να τελειώσει χωρίς εμπόδια. Έχουμε ακόμα να περάσουμε δύσκολα με την πανδημία. Τώρα, όσον αφορά την πρεμιέρα είδαμε ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις όμως θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στην έδρα μας και να κατακτήσουμε τον στόχο μας, τον οποίο κάποιοι πέρσι με κακές αποφάσεις μας στέρησαν».

Για τον στόχο των Ευρωπαϊκών ομίλων: «Ο Τιμούρ είναι αυτός που ξεκίνησε τους ομίλους εδώ στην Ανόρθωση και θα τους συνεχίσει».

Για τις μεταγραφές: «Θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή, ενώ έχουμε θέσεις και στον β’ κατάλογο. Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν υπάρχει καμία πρόταση για ποδοσφαιριστή μας. Δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση απέναντι της διοίκησης».

Για τις προσφυγές: «Ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Έχει συμπληρωθεί ο φάκελος με τις προσφυγές μας. Αφορούν αθλητική δικαιοσύνη και αποζημιώσεις. Είναι χρονοβόρα αυτά τα πράγματα. Δεν ξεχνάμε τα πράγματα αλλά τα αφήνουμε πίσω μας. Ξεκινάμε δυνατά στη σεζόν για να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που τη θέλει η ιστορία της και ο κόσμος της».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Το στήριγμα της ομάδας εδώ και χρόνια ήταν ο κόσμος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα. Έχουμε πουλήσει αρκετά εισιτήρια διαρκείας. Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για τον αποζημιώσουμε».

 

The post Δεν ξέχασε να ρίξει και ΜΠΗΧΤΗ για το περσινό πρωτάθλημα ο Χαμπουλλάς (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top