ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ…

«Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τις παγίδες της πρεμιέρας και την Παρασκευή καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν καταντήσει τις εξέδρες με τα πρωτόκολλα απαγόρευσης συνθημάτων, τους τρομονόμους και τους ταξιθέτες, για εμάς δεν υπάρχει χώρος σε αυτό το πλαίσιο, το οποίο είναι πλήρως αντίθετο με τα όσα έχουμε διδάξει και καταθέσει στις εξέδρες τόσες δεκαετίες ως οργανωμένοι οπαδοί. Η αντίληψη μας για τη «ατμόσφαιρα γηπέδου» δεν έχει καμία σχέση με τα όσα οι εξουσιαστές έχουν επιβάλει.

Για εμάς δεν είναι αρκετή η απλή φυσική παρουσία μας σε μια καρέκλα, χωρίς την ελευθερία έκφρασης, το κάγκελο, το ρυθμό του τυμπάνου, τη μυρωδιά του καπνογόνου και τη σημαία στα ουράνια, για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας. Ο σύνδεσμος στον Εναέριο θα είναι ανοικτός για τον αγώνα, εκεί που όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται.

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου μας δίνει ένα ιστορικό φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Ύψωνα. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν να υποστηρίξουν το νέο τμήμα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ και να περάσουμε μια Κυριακή όπως εμείς γουστάρουμε. Είσοδος ελεύθερη.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

 

The post ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top