Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό,  στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Έχοντας ως στόχο τη συνεισφορά στο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (ΚΕΣ), το περασμένο Πάσχα οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πραγματοποίησαν εκστρατεία για την οικονομική στήριξη των δράσεων του Οργανισμού.

Όλες οι πασχαλινές σοκολάτες βρίσκονταν στη διάθεση των καταναλωτών μας με 25% έκπτωση και το ποσό των €7.922 που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις τους, προσφέρθηκε για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων που φροντίζει ο ΚΕΣ.

Παράλληλα, από τις 7 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου, μέσα από την ενέργεια «Ένα παγωτό, πολλά χαμόγελα», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συγκέντρωσαν το ποσό των €20.984,65, το οποίο διατέθηκε για τις ανάγκες της «Έκτακτης υπηρεσίας στήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων» του ΚΕΣ.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE