ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι νέες προσθήκες, η ετοιμότητα και η «υγεία» σε όλους τους τομείς…

Οι νέες προσθήκες, η ετοιμότητα και η «υγεία» σε όλους τους τομείς…

Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές, μετά και την τελευταία τραγική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν να φέρουν πρόταση και να το κάνουν, τότε πιάνουν και αυτόματα δουλειά βρίσκοντας νέους στόχους.

Είναι γνωστό πως οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται» για τρεις κυρίως θέσεις, και αυτό φάνηκε στο ντέρμπι. Ένας ανασταλτικός μέσος, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας κεντρικός επιθετικός. Εδώ και αρκετό καιρό έχει δώσει βαρύτητα σε αυτές τις τρεις γραμμές ο Ελλαδίτης κόουτς για μεταγραφή και καθημερινά αξιολογούνται στόχοι, όμως, δεν βιάστηκαν να κάνουν κάποια κίνηση.

«Φευγάτοι» από την ομάδα είναι οι Λαφράνς, Σάβιτς, Γιάκολις, Γένσεν, Τάμαρι, Ζαχίντ και Ιωάννου.

Πλέον, τα περιθώρια στενεύουν, καθώς έμειναν δύο εβδομάδες μεταγραφών, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Έχει να κάνει επίσης και με την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν και το κατά πόσο μπορούν να ριχτούν άμεσα στη «μάχη», αφού η ανανέωση, είναι κάτι που χρειάζεται επειγόντως.

Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει κινήσεις για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, όμως αυτό προϋποθέτει εκτός από προσθήκες, και «υγεία» σε όλους τους τομείς. Και αφού οι ευθύνες βαραίνουν όλους, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία αλλά και διοίκηση, χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά από όλους στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, έτσι ώστε να βελτιωθούν και να θυμίσουν ξανά ένα οργανωμένο σύνολο, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής.

The post Οι νέες προσθήκες, η ετοιμότητα και η «υγεία» σε όλους τους τομείς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top