ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Cannestracci: «Νιώθω ευτυχισμένος για τους παίκτες μου και τη δουλειά μου» – Δηλώσεις διεθνών

Cannestracci: «Νιώθω ευτυχισμένος για τους παίκτες μου και τη δουλειά μου» – Δηλώσεις διεθνών

Ιστορία έγραψε η Εθνική Ανδρών και η 4η Σεπτεμβρίου του 2020, πλέον θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κυπριακού βόλεϊ.

Η Εθνική διέλυσε με 3-0 την Ισπανία στην έναρξη του Β Γύρου του Δ Προκριματικού Ομίλου του Eurovolley Ανδρών.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τρισευτυχισμένος ο Ομοσπονδιακός προπονητής Jorge Cannestrscci που παρέδωσε μαθήματα κοουτσαρίσματος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Ο Ιταλοαργεντινός προπονητής τόνισε ότι «μετά την επιτυχία και την πρόκριση της Εθνικής U20 ήλθε αυτή η τεράστια επιτυχία. Νιώθω ευτυχισμένος για τους παίκτες μου και τη δουλειά μου. Είμαστε μια νεανική ομάδα που τέτοιες επιτυχίες μας δυναμώνουν».

Ερωτηθείς τι άλλαξε και η ομάδα απέδωσε εκπληκτικά απέναντι σε αυτό τον τεράστιο αντίπαλο, ο κόουτς τόνισε ότι «οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μας όπως να τοποθετήσουμε τον Νικόλα (Ελευθερίου) ως διαγώνιο και τον Αυγουστίνο στη θέση «4» και ανταποκρίθηκαν άριστα και οι δυο με αποτέλεσμα να ανέβει ολόκληρη η ομάδα. Γενικά, παίξαμε εκπληκτικά».

Αναφορικά με το μέλλον, ο κόουτς Cannestracci τόνισε: «Το μέλλον είναι το Σάββατο. Έχουμε αγώνα με τη Μολδαβία θα δούμε βίντεο, θα την μελετήσουμε και θα πάμε πανέτοιμοι. Πρέπει να τονίσω ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, ενώ η Εθνική Ισπανίας είναι ομάδα έξι χρόνων, η Εθνική Μολδαβίας πέντε χρόνων και το ίδιο η Εθνική Λετονίας».

Αυγουστίνος: «Είμαι μέρος της ιστορίας»

Πανευτυχής ήταν και ο Αυγουστίνος Σαββίδης που ήταν εκπληκτικός αλλάζοντας το παιχνίδι μας.

Ο ακραίος της Εθνικής και της Ανόρθωσης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ: «Νιώθω περήφανος που αποτελώ μέρος της ιστορικής αυτής επιτυχίας. Όταν μου ζήτησε ο κόουτς να αγωνιστώ ήμουν έτοιμος. Θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Όταν κερδίζουμε την Ισπανία μπορούμε να τα βάλουμε με όλους».

Α. Χρυσοστόμου: «Αυτή η Εθνική μπορεί»

Ο «μαέστρος» της Εθνικής, ο πασαδόρος Ανδρέας Χρυσοστόμου τόνισε ότι «η ομάδα μας είναι νεανική, αλλά με τη σημερινή νίκη δείξαμε ότι μπορούμε για διακρίσεις. Η Εθνική Ισπανίας είναι μεγάλη ομάδα με συχνές παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι λίγο πράγμα να κερδίζουμε. Θα τα δώσουμε όλα και στους δυο επόμενους αγώνες».

Σ. Σιαπάνης: «Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες»

«Κλειδί» για την επιτυχία δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Σωτήρης Σιαπάνης που «πυροβολούσε» από παντού τους Ισπανούς, ήταν ότι «ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα ματς. Είμαστε περήφανοι για αυτή την τεράστια νίκη επί των Ισπανών. Τώρα θα ξεκουραστούμε με στόχο το καλό αποτέλεσμα και με τη Μολδαβία».

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Cannestracci: «Νιώθω ευτυχισμένος για τους παίκτες μου και τη δουλειά μου» – Δηλώσεις διεθνών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top