ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κορυφώνεται η αγωνία- Δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ο 12χρονος Χριστόφορος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κορυφώνεται η αγωνία- Δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ο 12χρονος Χριστόφορος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Στη δημοσιότητα έδωσε από χθες Παρασκευή η Αστυνομία υη φωτογραφία και τα στοιχεία 12χρονου, ο οποίος αγνοείται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 4/9. Βοηθήστε να εντοπιστεί.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την κατοικία του, στο Στρόβολο, από τις 12.50 τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος Μουζουρίδης, 12 ετών.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα, κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε κόκκινο, κοντό παντελονάκι και μαύρα, αθλητικά παπούτσια.

Ο ανήλικος δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά τις έρευνες των αρχών με την αγωνία να κορυφώνεται. Αν έχετει δει καπου τον 12χρονο ενημερώστε τις Αρχές. Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE