ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάλεμ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή…» – Τι είπε για νεαρούς παίκτες και όχι μόνο

Βάλεμ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή…» – Τι είπε για νεαρούς παίκτες και όχι μόνο

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Εθνική Μαυροβουνίου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής:

-«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από κάποια πράγματα που έδειξε η ομάδα, στον πρώτο μας αγώνα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Υπάρχει χρόνος. Είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο σήμερα, με πολλή εμπειρία, σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μια νεανική ομάδα. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

-«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή, πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρω πως προσπάθησαν να κάνουν ότι τους ζήτησα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν η εμπειρία. Οι δικοί μου παίκτες πήραν σήμερα εμπειρίες και τις κρατάμε για τη συνέχεια. Δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ με οδυνηρό τρόπο, αν έμενε το 0-1 θα μπορούσαμε με κάποιες κινήσεις από τον πάγκο να παλέψουμε».

-«Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, όχι μόνο από τους νεαρούς. Οι νεαροί έδειξαν πολύ καλή νοοτροπία στις προπονήσεις. Θέλω να κάνουμε κάτι καινούριο, να δώσουμε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι ο Λοΐζος, ο Τζιωνής, ο Κάστανος και πολλά άλλα παιδιά. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα».

The post Βάλεμ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αδυναμίες μας αυτή τη στιγμή…» – Τι είπε για νεαρούς παίκτες και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top