ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις Τάκη Μαυρή για τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και για Εθνική – Τι είπε για Ομόνοια και αλλαγές Μπεργκ

Δηλώσεις Τάκη Μαυρή για τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και για Εθνική – Τι είπε για Ομόνοια και αλλαγές Μπεργκ

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής: «Έχουμε τέσσερις ομάδες που διεκδικούν θέση στους ομίλους της Ευρώπης και είναι προς πίστη όλων. Είναι σημαντικό να παίρνουν εμπειρίες οι Κύπριοι και μαζί με τους καλούς ξένους θα πάμε μπροστά».

Για την κλήση των πολλών νεαρών:
«Είναι μια μεταβατική περίοδος και οι προπονητές πρέπει να χρησιμοποιούν τους Κύπριους. Αν δεν παίζει στην ομάδα του πως θα παίξει στην Εθνική; Όταν έχουν αγωνιστικά λεπτά θα προσφέρουν. Θέλεις και παίκτες με εμπειρίες όπως ο Πιέρος, ο Κάστανος και άλλοι, χρειάζονται και αυτοί»

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα και τις αλλαγές που θα κάνει ο Μπεργκ:
«Ξέρει καλύτερα πόσες αλλαγές θα κάνει. Το τι χρειάζεται η ομάδα θα το κάνει. Είναι το όνειρο το κάθε Ομονοιάτη να μπει σε ομίλους. Μπορούσαμε και πριν κάποια χρόνια να προκριθούμε αλλά ήταν εκείνος ο διαιτητής τον οποίο η UEFA επιβράβευσε και τον έβαλε Τσάμπιονς Λιγκ μια εβδομάδα μετά. Καλή επιτυχία σε όλε στις Κυπριακές ομάδες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

The post Δηλώσεις Τάκη Μαυρή για τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και για Εθνική – Τι είπε για Ομόνοια και αλλαγές Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top