ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινείται για απόκτηση Τάμαρι και Γεωργίου – Τι ΛΕΝΕ επίσημα για τους δύο και ποιοι θα απουσιάζουν στο επόμενο ματς

Κινείται για απόκτηση Τάμαρι και Γεωργίου – Τι ΛΕΝΕ επίσημα για τους δύο και ποιοι θα απουσιάζουν στο επόμενο ματς

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις που απασχολούν για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, Μούσα Αλ Τάμαρι και Άντονι Γεωργίου.

Για το θέμα με τον Ιορδανό επιθετικό του ΑΠΟΕΛ είπε «Η πρόταση υπάρχει στο τραπέζι ακόμα. Βρίσκεται σε ισχύ όμως δεν έχουμε κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα».

Για το θέμα Άντονι Γεωργίου ανέφερε «Μας ενδιαφέρουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Θα δείξουν οι επόμενες μέρες κατά πόσο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα».

Ο Πολύβιος Παλιούρας μίλησε και για τα άλλα θέματα που απασχολούν την Πάφο FC.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για τους νεαρούς που παραχωρήθηκαν δανεικοί: «Δώσαμε τέσσερις παίκτες δανεικούς. Είναι παιδιά ταλαντούχα και θεωρήσαμε σωστό να πάρουν παιχνίδια πάνω τους έτσι ώστε να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στην ομάδα μας».

Για τον Κούζικ και τις επόμενες κινήσεις: «Είναι αριστερός winger όμως μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ίσως να έχουμε τουλάχιστον δυο κινήσεις».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Άντονι Γεωργίου: «Μας ενδιαφέρουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Θα δείξουν οι επόμενες μέρες κατά πόσο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλων: «Ο Αραγιούρι φαίνεται να προλαβαίνει το ματς με τον Απόλλωνα και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον Μαρσέλο Τόρες. Ο Καμπράλ θα απουσιάζει για αρκετούς μήνες».

The post Κινείται για απόκτηση Τάμαρι και Γεωργίου – Τι ΛΕΝΕ επίσημα για τους δύο και ποιοι θα απουσιάζουν στο επόμενο ματς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top