Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός!

Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός!

«Φωτιά» στις αντεπιθέσεις ήταν η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την Κυρία με κύριο εκφραστή τον Φώτη Παπουλή.

Κινητήριος μοχλός σχεδόν σε όλες τις φάσεις ήταν ο Παπουλής, ο οποίος σε ρόλο δεκαριού έκανε την ζημιά στην Ανόρθωση και δυσκόλεψε πάρα πολύ την άμυνα του Τιμούρ.

Είχε συμμετοχή στο γκολ του Σενέ ενώ οι κάθετες του κινήσεις με την μπάλα ήταν… φαρμάκι. Προς το τέλος του ημιχρόνου είχε κάποιες αντιπαραθέσεις με αντιπάλους όπως επίσης και με τον Καλτσά και με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου ο Μπεργκ προτίμησε και να τον ξεκουράσει αλλά και να τον προστατέψει.

The post Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE