ΕΛΛΑΔΑ

Διήμερη επίσκεψη εργασίας Ζάεφ στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη εργασίας Ζάεφ στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Ζάεφ θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει το περιοδικό Economist, όπου θα απευθύνει ομιλία σε μια εκ των θεματικών του συνεδρίου με αντικείμενο τα Δυτικά Βαλκάνια.

Στο πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης εργασίας στην Αθήνα του Πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας προβλέπεται στις 16 Σεπτεμβρίου γεύμα εργασίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο κ. Ζάεφ θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της κυβέρνησης την οποία απαρτίζουν ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Φάτμιρ Μπιτίτσι, ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, Νίκολα Ντιμιτρόφ, και ο υπουργός Εξωτερικών, Μπουγιάρ Οσμάνι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top