ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εναλλακτικές προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων λέει ότι θα φέρει ο Τατάρ αν εκλεγεί

Εναλλακτικές προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων λέει ότι θα φέρει ο Τατάρ αν εκλεγεί

Το όραμά του για την «προεδρία» παρουσίασε ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ λέγοντας πως εάν εκλεγεί θα φέρει νέες εναλλακτικές προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού και πως δεν μπορούν να χάσουν ακόμη πέντε χρόνια.

 
Επέκρινε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί για την επιμονή του σε λύση ομοσπονδίας.  Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Τατάρ αναφερόμενος στην περίκλειστη περιοχή, δήλωσε ότι ο στόχος του είναι το άνοιγμα των Βαρωσίων για τους κατοίκους πριν το 1974 και το άνοιγμα εκεί θα γίνει με το «δημαρχείο»  της Αμμοχώστου, λαμβάνοντας υπόψη τα περιουσιακά δικαιώματα των ιδιοκτητών. Σημειώνοντας ότι ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής των Βαρωσίων είναι έτοιμος, ο κ. Τατάρ υποστήριξε ότι «σύντομα η περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων θα ελευθερωθεί και θα ζωντανέψει».
 
Σχολιάζοντας τις σχέσεις ψευδοκράτους - Τουρκίας, ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι χωρίς την στήριξη την Τουρκίας σε κάθε τομέα, δεν θα υπήρχαν και πρόσθεσε ότι είναι δεσμευμένοι στις αρχές του Ατατούρκ. Ο τουρκοκυπριακός «λαός» έχει άρρηκτους δεσμούς με την Τουρκία, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό του ψευδοκράτους σε κάθε τομέα της ζωής της, από την πολιτική μέχρι την παιδεία, από την υγεία μέχρι την βιομηχανία, είπε. «Η συνεργασία και τα έργα με την μητέρα πατρίδα Τουρκία, που θα διασφαλίσουν την περαιτέρω ενδυνάμωση και ορθοπόδηση μας, θα συνεχίσουν», είπε ο κ. Τατάρ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top