ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα

ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού στην Νέα Σαλαμίνα από τα οποία προέκυψαν δέκα θετικά κρούσματα.

Όπως ενημέρωσε από την Παρασκευή η Νέα Σαλαμίνα το θετικό κρούσμα προέκυψε από παίκτη που είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 14/09/2020 από την Πορτογαλία μέσω Βιέννης ( κατηγορία Β’). Τα πρώτα τεστ που έγιναν ήταν όλα αρνητικά όμως μετά από νέες εξετάσεις το Σάββατο (19/9) προέκυψαν δέκα νέα κρούσματα.

Αναλυτικά:

Η ΚΟΠ ενημερώθηκε από το Σωματείο Νέα Σαλαμίνα ότι κατά την διάρκεια επαναληπτικών εξετάσεων για τον ιό Covid-19, διαπιστώθηκε η ύπαρξη 10 κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, κατά την χθεσινή εξέταση 59 ατόμων που ανήκουν στο δυναμικό της Νέας Σαλαμίνας δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα, ωστόσο,  το χημείο που ανέλαβε τις εξετάσεις, ζήτησε επανάληψη για 15 άτομα. Η νέα εξέταση κατέδειξε ότι 10 από τα 15 πρόσωπα που έκαναν επαναληπτική εξέταση, ήταν θετικά στον ιό Covid-19.

Άμεσα το Σωματείο ενεργοποίησε το πρωτόκολλο και ενημερώθηκε σχετικά το Υπουργείο Υγείας το οποίο προχωρά σε όλες  τις απαιτούμενες ενέργειες.
Η σημερινή προπόνηση έχει ήδη αναβληθεί, με τα κρούσματα να τίθενται σε περιορισμό. Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, αναβάλλεται ο επόμενος αγώνας της Νέας Σαλαμίνας που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς.

The post ΚΟΠ: Και άλλα θετικά κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – ΑΝΑΒΟΛΗ στο ματς με Δόξα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top