ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σωφρόνης σύγκρινε τον φετινό Απόλλωνα με την ομάδα που έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Σωφρόνης σύγκρινε τον φετινό Απόλλωνα με την ομάδα που έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, έκανε δηλώσεις στον Super Sport Fm και σύγκρινε το φετινό του σύνολο, με την ομάδα που είχε το 2017-18 και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η τοποθέτηση του: 

«Έχει φτιαχτεί η ομάδα όπως το 2017, όταν είχαμε οχτώ ισάξιους ποδοσφαιριστές στην επιθετική γραμμή. Για αυτό είχαμε και την καλύτερη επίθεση. Θέλαμε να φρεσκάρουμε την επιθετική γραμμή για να έχουμε τρεξίματα. Δεν είναι μόνο ο Λάρσον. Είναι και ο Γκακπέ. Είδαμε τον Λάρσον που βοήθησε χθες με την ποιότητα του. Όταν βάζεις τέτοιους ποδοσφαιριστές, σε βοηθούν για να χτυπήσεις το παιχνίδι. Μετά το τέλος της περσινής σεζόν, συζητήσαμε με τον πρόεδρο και είδαμε τι δεν πήγε καλά. Είχαμε μια πολύ καλή μεταγραφή, τον Ρομπέρζ που επέστεψε στην ομάδα και έδωσε ποιότητα στην άμυνα. Ξεκινήσαμε στη συνέχεια να φτιάχνουμε την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Ο φετινός Απόλλωνας έχει ποιότητα. Όταν θα είναι φουλ, θα είναι θα έχει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση. Θα πρέπει να δουλεύουμε σαν σύνολο. Είναι μια παράξενη χρονιά, βλέπουμε να βγαίνουν τραυματισμοί από το πουθενά. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με ψηλές εντάσεις».

The post Ο Σωφρόνης σύγκρινε τον φετινό Απόλλωνα με την ομάδα που έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top