ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους έντεκα ασθενείς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η κατάσταση της υγείας όλων κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή.  
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αναφέρουν ότι θεωρούν ανησυχητικό το γεγονός ότι από χθες που νοσηλεύονταν 9 ασθενείς μέσα σε λίγες μόνο ώρες εισήχθησαν άλλα δύο άτομα με κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με την ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα των μέτρων στην Κοινότητα κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 39 άτομα, ενώ χθες ήταν 24.

Τα 39 άτομα θα παραμείνουν στο Κένγτρο Αποκατατάστασης μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top