ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορατό το ενδεχόμενο αποχής… 3,5 εβδομάδων! – Το μοναδικό θετικό του αποκλεισμού

Ορατό το ενδεχόμενο αποχής… 3,5 εβδομάδων! – Το μοναδικό θετικό του αποκλεισμού

Στον Απόλλωνα θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να ανασυνταχθούν, μετά το ψεσινό “χαστούκι” από τη Λεχ Πόζναν με το βαρύ κι ασήκωτο 0-5 και θα στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί… απωθημένο ολόκληρης της “κυανόλευκης” οικογένειας τα τελευταία χρόνια.

Το μόνο… θετικό του αποκλεισμού από την Ευρώπη, είναι ότι η Λεμεσιανή ομάδα θα έχει πλέον να διαχειριστεί μόνο τους αγώνες πρωταθλήματος και του κυπέλλου και δεν θα καταπονηθούν οι παίκτες με επιπλέον παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία όλοι ξέρουμε πόσο απαιτητικά είναι.

Και ειδικά φέτος λόγω του κορωνοϊού, το πρόγραμμα θα ήταν ιδιαίτερα βαρυφορτωμένο αν ο Απόλλωνας πέρναγε στους ομίλους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να… νιώθουν ικανοποίηση στο Κολόσσι που η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης, ούτε φυσικά προσπαθούμε να “χρυσώσουμε το χάπι”.

Ο προβληματισμός για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός είναι μεγάλος και η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει στο επόμενο διάστημα να διορθώσει τα… “κακώς κείμενα”, ειδικά στα μετόπισθεν, ούτως ώστε να μην παρουσιαστεί ξανά τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα σε κανένα παιχνίδι σε οποιονδήποτε θεσμό.

Η αναβολή του ντέρμπι με την Ομόνοια, ήρθε θα λέγαμε στο… κατάλληλο σημείο για τη Λεμεσιανή ομάδα, για να μπορέσει να συνέλθει από το σοκ και να μπορέσει ο Αυγουστή να δουλέψει απερίσπαστος με τους παίκτες του μέχρι το ερχόμενο επίσημο παιχνίδι, που δεν αποκλείεται να είναι σε… 3,5 εβδομάδες (!), αφού την 6η αγωνιστική (02-05/10), ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άχνας και αν λάβουμε υπόψη την… κατάσταση συναγερμού στην οποία βρίσκεται η προσφυγική αμάδα από τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού, η πιθανότητα αναβολής και του εν λόγω αγώνα είναι μεγάλη!

Μετά, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου στο Nations League και η 7η αγωνιστική, θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19/10!

Όπως αντιλαμβάνεστε, το διάστημα της αποχής θα είναι μεγάλο και χρειάζεται… ειδική διαχείριση από τον Κύπριο τεχνικό.

The post Ορατό το ενδεχόμενο αποχής… 3,5 εβδομάδων! – Το μοναδικό θετικό του αποκλεισμού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top