ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μοίρασε 'απλόχερα' πρόστιμα η Αστυνομία- Οι καταγγελίες σε κάθε πόλη

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μοίρασε 'απλόχερα' πρόστιμα η Αστυνομία- Οι καταγγελίες σε κάθε πόλη

Σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 16 καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβηκε η Αστυνομία από τους ελέγχους τους οποίους διενήργησε σε παγκύπρια βάση το τελευταίο 24ωρο. 


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. Σάββατο (26/9_ μέχρι και τις 6 π.μ. Κυριακή (27/9), μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και σε 16 καταγγελίες πολιτών.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 73 έλεγχοι και προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 163 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία για υποστατικά, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 190 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Πάφο έγιναν 120 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών και 1 καταγγελία πολίτη, στην Αμμόχωστο έγιναν 99 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία υποστατικού και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 43 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία υποστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE