ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τρέφουν αυταπάτες στην Ομόνοια, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να τους απαγορέψει να ΕΛΠΙΖΟΥΝ

Δεν τρέφουν αυταπάτες στην Ομόνοια, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να τους απαγορέψει να ΕΛΠΙΖΟΥΝ

Αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος”, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τρίτης (29/09, 22:00) για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “πράσινοι” δεν τρέφουν αυταπάτες, αφού ξέρουν πολύ καλά ότι η ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, έχει μειώσει κατά πολύ τις πιθανότητες τους για το “θαύμα”, ήτοι η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως δεν έχουν τίποτα να χάσουν και όπως είπε και ο Παπουλής στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη, αν προηγηθούν στο σκορ και μάλιστα νωρίς, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Βέβαια, το γεγονός ότι το “τριφύλλι” θα πρέπει να κυνηγήσει μία επική ανατροπή κόντρα σε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό αντίπαλο, αυξάνει ακόμα περισσότερο τον ήδη μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά η Ομόνοια θα παίξει χωρίς πίεση και άγχος και θέλει αν μη τι άλλο, αν δεν ολοκληρώσει μία ακόμα υπέρβαση, να “πέσει” με το κεφάλι ψηλά, διεκδικώντας μία νίκη γοήτρου που θα δώσει παράλληλα πολύ σημαντικούς βαθμούς στην ίδια, αλλά και στην Κύπρο στη βαθμολογία της UEFA.

Και ύστερα, να στρέψει την προσοχή της στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, γιατί το ευρωπαϊκό ταξίδι θα έχει φέτος και συνέχεια και ήδη η Ομόνοια έχει πετύχει πάρα πολλά, σπάζοντας μία κατάρα αρκετών ετών και βάζοντας τέλος στο… απωθημένο του “πράσινου” λαού, που “διψούσε” να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η προετοιμασία άρχισε και συνεχίζεται… μετ΄ εμποδίων ελέω των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σημειώνουμε ότι ακυρώθηκαν οι προπονήσεις της Πέμπτης (24/09) και της Παρασκευής (25/09), ενώ οι δύο παίκτες που ειρήσθω εν παρόδω αγωνίστηκαν βασικοί στο “Καραϊσκάκη”, τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό (καραντίνα).

Το ευχάριστο είναι ότι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί στον ιό και ως εκ τούτου, αν δεν προκύψει και άλλο… απρόοπτο στα νέα τεστ που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές, ο Μπεργκ μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του για τη ρεβάνς χωρίς άλλα… “παρατράγουδα”, σχεδιάζοντας τα πλάνα του για να “κτυπήσει” τον Ολυμπιακό στα τρωτά του σημεία.

Σίγουρα θα γίνει προετοιμασία και στο ψυχολογικό κομμάτι, για να παρουσιαστεί η Ομόνοια και πνευματικά έτοιμη εκτός από αγωνιστικά, για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν και… ότι ήθελε προκύψει.

Σε σχέση με το πρώτο ματς, θα γίνουν σίγουρα δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού τέθηκαν εκτός πλάνων οι παίκτες που νοσούν με Covid-19, ενώ δεν αποκλείεται και επιπλέον κίνηση στην “σκακιέρα”, αφού η ρεβάνς αναμένεται να προσεγγιστεί πολύ διαφορετικά στο τακτικό κομμάτι από την Κυπριακή ομάδα, έχοντας περισσότερες επιθετικές βλέψεις, αλλά παραμένοντας παράλληλα διαβασμένη στα μετόπισθεν, για να μην επιτρέψει στους “ερυθρόλευκους” να κάνουν το παιχνίδι τους και να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι “τριφυλλοφόροι” θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στα μαρκαρίσματα των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, που αποτελούν τις μεγαλύτερες πηγές κινδύνων για κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού…

The post Δεν τρέφουν αυταπάτες στην Ομόνοια, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να τους απαγορέψει να ΕΛΠΙΖΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top