ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ξανά το ευρωπαϊκό dna του ΑΠΟΕΛ – Η πιθανή ενδεκάδα του Ουζουνίδη

Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ξανά το ευρωπαϊκό dna του ΑΠΟΕΛ – Η πιθανή ενδεκάδα του Ουζουνίδη

Έφθασε η μεγάλη ώρα για τον ΑΠΟΕΛ…

Η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τη σεζόν 2020-2021 είναι στα πόδια των “γαλαζοκιτρίνων”, οι οποίοι το βράδυ (20:00) αντιμετωπίζουν στην Τσεχία σε μονό παιχνίδι για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Σίγουρα, λόγω της ιδιαιτερότητας του νοκ-άουτ αγώνα, αλλά και του γεγονότος ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ακόμη… “ψάχνεται”, δίνει έστω και μικρό προβάρισμα στους Τσέχους, όμως η εμπειρία και το ευρωπαϊκό dna του ΑΠΟΕΛ, είναι ικανά να υπερκεράσουν τα όποια εμπόδια και να δώσουν ξανά στην Κυπριακή ομάδα, το πολυπόθητο… “χαρτάκι” στην κλήρωση της φάσης των ομίλων που θα γίνει την Παρασκευή (02/10)!

Όπως αναφέραμε στο ψεσινό μας ρεπορτάζ, η πρόκριση αυτή είναι ζωτικής σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ στην “εποχή του κορωνοϊού” και το έχουν αντιληφθεί άπαντες, αφού θα γεμίσει τα ταμεία της ομάδας με τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του φετινού μπάτζετ.

Παράλληλα, θα βάλει έστω και για λίγο… φρένο στη μίρλα και την “τοξικότητα” από μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ και θα δώσει ανάσες ανακούφισης και ηρεμίας στον Ουζουνίδη, αλλά και χρόνο μέχρι να μπορέσει να παρουσιάσει μία ομάδα με περισσότερη ομοιογένεια, σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοση της, που θα μπορεί σε κάθε ματς να ξεδιπλώνει στο χορτάρι τις πραγματικές ποδοσφαιρικές της αρετές.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός όπως και οι παίκτες του, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο βαθμός δυσκολίας του εκτός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν, θα είναι μεγαλύτερος απ΄ ότι του εντός έδρας αγώνα με τη Ζρίνσκι, γι΄ αυτό και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος σε όλους τους τομείς, χωρίς τα “νεκρά διαστήματα” του Β΄ ημίχρονου και της παράτασης που λίγο έλειψε να φέρουν έναν οδυνηρό αποκλεισμό την περασμένη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Ζήτησε μεταξύ άλλων από τους παίκτες του να παίξουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να περιορίσουν τα αβίαστα λάθη και να έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μετόπισθεν και καθαρό μυαλό στην επίθεση, για να καταφέρουν να πάρουν το τρίτο και πιο σημαντικό τους διπλό στη φετινή προκριματική φάση και άπαντες συμφώνησαν ότι η πρόκριση θα εξαρτηθεί από τη δική τους απόδοση και έδωσαν όρκο νίκης.

Προτού καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πέρασε από… “ακτινογραφία” τη  Σλόβαν και η πιθανή ενδεκάδα για την αποψινή μάχη στο Stadion u Nisy, είναι η ακόλουθη:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιγκέλ Σίλβα, στα άκρα της άμυνας οι Ζεράλδες, Νσούε και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Ζόρζε και Σάντος (ή Σιέλης). Στη μεσαία γραμμή  αναμένεται να αγωνιστούν οι Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ, στα άκρα της επίθεσης οι Ντονγκαλά και Ατζίλι και στην κορυφή της “γραμμής κρούσης” ο Νούχιου.

The post Ήρθε η ώρα να «μιλήσει» ξανά το ευρωπαϊκό dna του ΑΠΟΕΛ – Η πιθανή ενδεκάδα του Ουζουνίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top