Τεστ κορωνοϊού για παίκτες, προπονητές και προσωπικό Κυπριακής ομάδας – Τα αποτελέσματα….

Τεστ κορωνοϊού για παίκτες, προπονητές και προσωπικό Κυπριακής ομάδας – Τα αποτελέσματα….

Ενημέρωση από τη ΜΕΑΠ:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι έχουν διενεγερθεί όλα τα τεστ για Covid-19 στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές και στο βοηθητικό προσωπικό και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά».

Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι έχουν διενεγερθεί όλα τα τεστ για Covid19 στους ποδοσφαιριστές μας , στους προπονητές και στο βοηθητικό προσωπικό και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.
#meap_fc #staysafe

Δημοσιεύτηκε από ΜΕΑΠ στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

The post Τεστ κορωνοϊού για παίκτες, προπονητές και προσωπικό Κυπριακής ομάδας – Τα αποτελέσματα…. appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.