Μιχάλης Σοφοκλέους: Δεν φαντάζεστε που πήγε τη σύζυγό του στο πρώτο τους ραντεβού -VIDEO

Μιχάλης Σοφοκλέους: Δεν φαντάζεστε που πήγε τη σύζυγό του στο πρώτο τους ραντεβού -VIDEO

Καλεσμένος στην απογευματινή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε που έκανε τα πρώτα ραντεβού με την σύζυγό του Πάνι Ιακώβου.

Διαβάστε περισσότερα στο CHNEWS.COM.CY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE