Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις κινήσεις της Τουρκίας στην Αμμόχωστο

Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις κινήσεις της Τουρκίας στην Αμμόχωστο

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας καταδικάζει «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Τουρκίας για επέκταση της άδειας εισόδου στο παραλιακό μέτωπο των Βαρωσίων».


«Η απόφαση αυτή συνιστά κατάφωρη παραβίαση των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ και η Ελλάδα πρόκειται να ενισχύσει όλες τις σχετικές προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης 6/10, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Συζητήσαμε για τις νέες παράνομες και προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια», αναφέρει ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του, σχετικά με την επικοινωνία που είχε με τον κ. Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE