ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Πώς διασώθηκε ο νεαρός από το παράθυρο του φλεγόμενου διαμερίσματος - 31 πυρκαγιές σε 24 ώρες

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Πώς διασώθηκε ο νεαρός από το παράθυρο του φλεγόμενου διαμερίσματος - 31 πυρκαγιές σε 24 ώρες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Οκτωβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Οκτωβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 31 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 16.38 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στη Λακατάμια. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή», με τα πληρώματά τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.53.

Μητέρα, ένοικος του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά διαμερίσματος εγκατάλειψε με τα 2 ανήλικα παιδιά της έγκαιρα το διαμέρισμα χωρίς κίνδυνο. Επιπρόσθετα η πλειονότητα των ενοικίων εγκατέλειψαν επίσης τα διαμερίσματά τους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξαιρουμένου ενός νεαρού άντρα ο οποίος εγκλωβίστηκε λόγω του καπνού και των θερμών αερίων που αναπτύχθηκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η διάσωση του νεαρού άντρα έγινε με τη χρήση πτυσσόμενης κλίμακας μέσω παραθύρου του διαμερίσματος από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Από την πυρκαγιά ένα διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ αλλά δυο διαμερίσματα επηρεάστηκαν σοβαρά από τη φωτιά. Από τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και όλα τα διαμερίσματα του 2ου ορόφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από το μπαλκόνι του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά διαμερίσματος.

ΑΠΟ Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top