ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματσάρα με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή στη Γερμανία!

Ματσάρα με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή στη Γερμανία!

Απίστευτη ματσάρα ανάμεσα σε Γερμανία κι Ελβετία, που ήρθαν ισόπαλες 3-3. Χαμένη ευκαιρία για τα «πάντσερ» να βρεθούν στην 1η θέση.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Σακίρι μέσα από τη μικρή περιοχή γύρισε κι έκανε το πλασέ αλλά ο Νόιερ του είπε όχι και από την εξέλιξη του κόρνερ, ο Φρόιλερ έκανε το γέμισμα με κεφαλιά και από κοντά ο Γκαβράνοβιτς με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 15ο λεπτό ο Νόιερ έκανε απίστευτη γκάφα αλλά ο Γκαβράνοβιτς κόπηκε από τον Ρίντιγκερ, αλλά σρο 27’ η Ελβετία έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Σεφέροβιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φρόιλερ κρέμασε ιδανικά τον Νόιερ κι έκανε το 0-2.

Τα «πάντσερ» αφυπνίστηκαν και στο 28ο λεπτό, ο Βέρνερ έκανε την ατομική ενέργεια και το διαγώνιο πλασέ και μείωσε σε 1-2. Στο 35ο λεπτό ο Ζόμερ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Γκόζενς, ενώ στο 44’ ο Κρόος έπιασε φοβερό σουτ από μακριά με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Ελβετίας.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ είχαν δοκάρι με τον Χάβερτς, ο οποίος στο 55’ με πλασέ από δεξιά έκανε το 2-2. Όμως στο 56’ ο Σεφέροβιτς βρέθηκε φάτσα με το Νόιερ, ο Γερμανός του είπε όχι εις διπλούν και η μπάλα στρώθηκε στον Γκαβράνοβιτς που με ξερό σουτ από το πέναλτι έγραψε το 2-3. Ωστόσο στο 60ο λεπτό ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκνάμπρι με απίθανο τακουνάκι έγραψε το 3-3.

Στο 78ο λεπτό το φάουλ του Κρόος πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 81’ο Ντράξλερ πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε και το σουτ αλλά ο Ζόμερ έβγαλε σε κόρνερ. Στο 90+4’ αποβλήθηκε ο Σερ με 2η κίτρινη κάρτα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκόζενς (58’ Χάλζτενμπεργκ), Γκίντερ (77’ Τσαν), Κλόζτερμαν, Ρίντιγκερ, Κρόος, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Χάβερτς (77’ Ντράξλερ), Βέρνερ

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ροντρίγκες, Σερ, Ελβεντί, Βιντμέρ, Φρόιλερ (85’ Μπενίτο), Τζάκα, Τσούμπερ (66’ Φερνάντες), Σακίρι (66’ Σο), Σεφέροβιτς (85’ Ίτεν), Γκαβράνοβιτς (75’ Μεχμέντι)

Πηγή: aek365.org

The post Ματσάρα με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή στη Γερμανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top