ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Στον 'δρόμο' οι μοτοσικλετιστές με αυξημένα μέτρα ασφαλείας - Με κιγκλιδώματα και αποστάσεις ο χώρος - ΦΩΤΟ&VIDEO

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Στον 'δρόμο' οι μοτοσικλετιστές με αυξημένα μέτρα ασφαλείας - Με κιγκλιδώματα και αποστάσεις ο χώρος - ΦΩΤΟ&VIDEO

Ξεκίνησε εδώ και περίπου μια ώρα η πορεία από την Λευκωσία προς την Δερύνεια.

Φωτογραφίες και Βίντεο: ToThemaOnline

Όπως πληροφορούμαστε, οι διοργανωτές τηρούν κατά γράμμα όλους τους κανόνες ασφαλείας, τόσο για την πανδημία, όσο και για την οδική ασφάλεια των συμμετεχόντων. Παράλληλα, οι διοργανωτές είναι σε εγρήγορση και επιτηρούν όλους τους παρευρισκομένους για την επιτυχημένη και ειρηνική έκβαση της διαμαρτυρίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης δίπλα στο οδόφραγμα της Δερύνειας υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία, ενώ έχουν γίνει προσθήκες κιγκλιδωμάτων για καλύτερη αστυνόμευση και περιορισμό των διαδηλωτών. 

Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του ThemaOnline, υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας σεβόμενοι τα υγειονομικά διατάγματα.

Υπενθυμίζουμε πως οι μοτοσικλετιστές καθησύχασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην έκκληση που έκανε προηγουμένως για ομαλή έκβαση της διαμαρτυρίας λόγω πληροφοριών για αντιδράσεις από Γκρίζους Λύκους και άλλα ακραία στοιχεία.

Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού έχει ήδη δημοσιεύσει βίντεο από την πορεία:

Μπορείτε επίσης να δείτε τα βίντεο πατώντας εδώ και εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE