ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κρούσμα κορωνοϊού στα γραφεία της Πετρολίνα - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Κρούσμα κορωνοϊού στα γραφεία της Πετρολίνα - Η ανακοίνωση της εταιρείας

H Πετρολίνα, στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, με την υπευθυνότητα που πάντα την διακρίνει, ενημερώνει για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 ανάμεσα σε άτομο του προσωπικού της.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος και υπό την καθοδήγηση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων που συνέστησε η εταιρία, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα η εταιρία προχώρησε στα ακόλουθα:

• Ο χώρος έχει κλείσει για απολύμανση από εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανσης.
• Απομάκρυνση και αυτοπεριορισμός του εργαζομένου
• Πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος Covid-19 σε όλο το προσωπικό των τμημάτων τα οποία τυχόν να ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.
• Εργασία από το σπίτι για μεγάλο αριθμό προσωπικού, με στόχο τη μείωση του αριθμού προσωπικού στους χώρους της εταιρείας.
• Εγκύκλιος με περαιτέρω μέτρα προφύλαξης και ενέργειες ατομικής προστασίας στο χώρο εργασίας προς όλο το προσωπικό του ομίλου Πετρολίνα και ομίλου εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.

Σημειώνεται ότι η Πετρολίνα από τον πρώτο εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, λαμβάνει με υπευθυνότητα αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή του προσωπικού των πελατών και των συνεργατών της, σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αναχαίτιση της εξάπλωσης του Covid-19.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top