ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών δώρισαν χρήματα για τους καρκινοπαθείς - Πολύ όμορφη κίνηση

ΚΥΠΡΟΣ: Κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών δώρισαν χρήματα για τους καρκινοπαθείς - Πολύ όμορφη κίνηση

To  χρηματικό ποσό των €1415 ευρώ συγκέντρωσαν οι κρατούμενοι του Τμήματος Φυλακών για τον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή» του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), το οποίο τη Δευτέρα, η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών,  Άννα Αριστοτέλους παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συνδέσμου, Αννα Αχιλλεούδη, σε μεταξύ τους συνάντηση. 

Ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών αναφέρει ότι "οι κρατούμενοι επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία και αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους τους και ειδικότερα για τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο `Μαζί στη Ζωή`, προσφέροντας το χρηματικό ποσό των €1415 ευρώ το οποίο παραδόθηκε σήμερα από την Διευθύντρια των Φυλακών στην Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ".
 
Προσθέτει ότι "ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και τον τρόπο μεταχείρισης των φυλακισμένων της και στα πλαίσια αυτά οι κρατούμενοι μας με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου".
          
Η Διεύθυνση του Τμήματος "συγχαίρει για ακόμη μία φορά τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους, τη στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top