ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην τους ΤΡΕΛΑΝΕΙ όλους με “Ούζου” στη Λάρνακα…

Να μην τους ΤΡΕΛΑΝΕΙ όλους με “Ούζου” στη Λάρνακα…

Πέσαμε μέσα στην εκτίμηση που κάναμε χθες το μεσημέρι, ότι όσο περνούν οι ώρες και δεν εκδίδεται το διαζύγιο με τον Ουζουνίδη, το πιθανότερο είναι να πάνε μ’ αυτόν πάγκο στο ντέρμπι της Κυριακής στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Μια – δυο ώρες μετά, δημοσιεύτηκαν πληροφορίες, ότι η διοίκηση αποφάσισε οριστικά να “αποκαθηλώσει” τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Στην πορεία όμως, έγινε γνωστό, ότι ζητά μεγάλο ποσό ως αποζημίωση για να αποχωρήσει, θέση που φρέναρε τις όποιες αποφάσεις της διοίκησης.

Αν οριστικά οι γαλαζοκίτρινοι πάνε με “Ούζου” στην έδρα της Ανόρθωσης, δεν είναι χαμένοι από χέρι, έστω κι αν βγάζουν εικόνα “άρρωστης” ομάδας.

Είναι ντέρμπι κι όλα είναι πιθανά, φυσικά προβάδισμα θεωρητικά έχει η Κυρία, που βρίσκεται σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Μεταξύ θεωρίας και πράξης, υπάρχει όμως διαφορά. Να μην πάει ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει κανένα “διπλό” με τον Ουζουνίδη και να τους τρελάνει όλους…

Π.Χ. 

The post Να μην τους ΤΡΕΛΑΝΕΙ όλους με “Ούζου” στη Λάρνακα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top