Εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Μπέος

Εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Μπέος

 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΝΠΣ Βόλου και δημάρχου της πόλης: 

Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας.

Πηγή: Sdna.gr

The post Εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Μπέος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE