Τριπλή παραπομπή για Ανόρθωση και… συνολική αφαίρεση 9 βαθμών, αλλά με ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ – Για ποιους λόγους οι ποινές

Τριπλή παραπομπή για Ανόρθωση και… συνολική αφαίρεση 9 βαθμών, αλλά με ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ – Για ποιους λόγους οι ποινές

Τριπλή παραπομπή της Ανόρθωσης στον Αθλητικό Δικαστή και τριπλή… αφαίρεση βαθμών, αλλά με αστερισκό.

Συγκεκριμένα, από την “Κυρία” ανακοινώθηκε συνολική ποινή αφαίρεσης εννέα βαθμών για πρόστιμα, τα οποία όμως αν πληρωθούν εντός 15 ημερών, οι ποινές δεν θα ισχύσουν.

Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα από τις σημερινές (21/11) αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ:

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €5000= που επιβλήθηκε στον TEMUR KETSBAIA προπονητή του σωματείου της στις 23.09.2020 από την Δικαστική Επιτροπή αναφορικά με δηλώσεις που προέβη στις 12.09.2020 σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ο οποίος διεξήχθη στις 12.09.2020 αν και παρήλθαν 7 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €5000= που επιβλήθηκε στον σωματείου της στις 23.09.2020 από την Δικαστική Επιτροπή αναφορικά με ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσίευσε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στις 15/09/2020 μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας Σταύρου Παπασταύρου ημερομηνίας 14/09/2020 αν και παρήλθαν 7 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2000= που επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 02.09.2020 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/23.08.2020 (1η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο.

The post Τριπλή παραπομπή για Ανόρθωση και… συνολική αφαίρεση 9 βαθμών, αλλά με ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ – Για ποιους λόγους οι ποινές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE